HARDE LOCKDOWN: GESLOTEN TOT 19 JANUARI

Posted by Nieuws Reacties uitgeschakeld voor HARDE LOCKDOWN: GESLOTEN TOT 19 JANUARI

HELAAS…

We zagen het door de uitgelekte nieuwsberichten gisteren al een beetje aankomen, maar dat maakt het natuurlijk niet minder vervelend: tot 19 januari zullen veel bedrijven waaronder wij, de deuren tijdelijk moeten sluiten. Enorm balen maar het is niet anders en we kunnen het helaas niet veranderen. 

We zijn ontzettend trots en dankbaar dat we de dag gisteren tot een knallend einde hebben kunnen brengen met alle sporters die nog zijn komen sporten, waarbij we zelfs tot 23:30 uur open zijn gebleven en iedereen gratis eiwitshakes van ons heeft gekregen. Een mooie avond vol motivatie en positiviteit!  

En niet getreurd! Wij blijven voor je klaarstaan! Zoals je van ons gewend bent zullen wij de komende tijd ons best gaan doen om het gemis van de sportschool zoveel mogelijk te verzachten en je op leuke manieren toch in beweging te houden.

Niet kijken naar wat er allemaal niet kan, maar we gaan er samen het beste van maken en doen wat wél kan!  

Het is ontzettend balen, maar we blijven positief. Blijf ons vooral volgen via onze social media kanalen voor allerlei workouts, handige tips en andere inspiratie die je thuis of buiten de sportschool kan doen. Je kunt ons vinden via:

MORE2BFIT via Facebook

healthclub_more2bfit via Instagram

Heb je zelf leuke suggesties of ideeën waarmee we jou de komende tijd kunnen helpen, dan horen wij die graag! Mail ons op info@more2bfit.nl.

Blijf fit, blijf gezond. Let goed op jezelf én elkaar. Maak er samen het beste van!

Het team van Healthclub More2bfit

www.more2bfit.nl