FAQ CORONA: VERLENGING LOCKDOWN

Posted by Nieuws Reacties uitgeschakeld voor FAQ CORONA: VERLENGING LOCKDOWN

UPDATE 12 JANUARI:

Nederland blijft voorlopig helaas in een harde lockdown. Dit betekent dat wij dicht moeten blijven t/m dinsdag 9 februari. In dit bericht vind je antwoorden op de meest gestelde vragen rondom deze periode.

ZIJN JULLIE OPEN?

Helaas zijn wij gesloten vanaf dinsdag 15 december t/m dinsdag 9 februari 2021.

KAN ER BUITEN GESPORT WORDEN?

Helaas moeten wij ook gesloten blijven voor buitentrainingen, al dan niet op individuele basis.

TOT WANNEER DUURT DEZE LOCKDOWN?

We gaan ervan uit dat we op woensdag 10 februari onze deuren weer mogen openen. In de tussentijd bieden we verschillende diensten aan om de last van de lockdown zoveel mogelijk te verlichten.

WAT BIEDEN JULLIE IN DE TUSSENTIJD AAN?

We snappen heel goed dat het super vervelend is dat je nu niet in de sportschool kunt trainen. Daarom bieden we verschillende mogelijkheden aan om je toch aan het sporten te houden. Neem hiervoor contact met ons op via info@more2bfit.nl om te zien wat er allemaal mogelijk is.

HOE ZIT HET MET COMPENSATIE?

Om de last van de lockdown zoveel mogelijk te verlichten, bieden we diensten die normaal gesproken betaald zijn, gratis aan onze leden aan. Daarnaast doen we zoveel mogelijk extra dingen om onze leden gemotiveerd te houden. We bieden ook een compensatieregeling aan waar onze leden gebruik van kunnen maken. Neem hiervoor contact met ons op via info@more2bfit.nl.

KAN IK SPULLEN OP DE CLUB LENEN?

Al onze leden hebben om de 2 weken de mogelijkheid om spullen op de club op te halen, om zo thuis te kunnen trainen. Ideaal als je meedoet met groepslessen via ons online platform. Aanmelden voor dit leenmoment gaat via het lesrooster van onze app, waarbij we alle geldende coronamaatregelen in acht nemen.

HOE KAN IK OPZEGGEN?

Al onze leden worden zoveel mogelijk gecompenseerd om de last van de lockdown zoveel mogelijk te verlichten. Het mag duidelijk zijn dat wij je steun hard kunnen gebruiken. Wil je toch je lidmaatschap opzeggen? Dan is het goed om te weten dat dit tussentijds niet mogelijk is, maar alleen kan per einddatum van het lopende contract, met inachtneming van de opzegtermijn. Je kunt je opzegging doorgeven via info@more2bfit.nl, je ontvangt dan altijd een bevestiging van ons terug.

Houd vol, blijf bewegen en blijf gezond!

Team Healthclub More2bfit