Aqua Fun: voor de 50+’er die graag wil bewegen!

Posted by Nieuws Reacties uitgeschakeld voor Aqua Fun: voor de 50+’er die graag wil bewegen!

Aqua Fun: voor de 50+’er die graag wil bewegen!

Aqua Fun is een plezierige vorm van beweging in het water, speciaal gericht op 50+’ers die graag meer willen bewegen of specifiek in het water in beweging willen zijn.

In een ontspannen sfeer werken aan de beweeglijkheid en motorische vaardigheden waarbij er uiteraard volop ruimte is voor sociale interactie. Na de les staat er verse koffie en thee klaar.

Voor wie is het?

Aqua Fun is speciaal voor personen vanaf 50 jaar. Ook wanneer je niet kunt zwemmen, kun je door het ondiepe water (1,35m) meedoen.

Waar en wanneer?

Wij willen graag vanaf maandag 6 januari 2020 gaan starten met een groep van maximaal 14 personen. Bij voldoende animo breiden wij dit uit naar andere dagen.

Dag: Elke maandag en/of vrijdag

Locatie: Zwembad Healthclub More2bfit

Tijd: Nog nader te bepalen

Kosten Aqua Fun

Bij Aqua Fun betaal je per vaste lesperiode. De eerste lesperiode zal van januari t/m juni zijn en is vanaf € 30,50 per maand te volgen. Hiervoor volg je 1 les per week én kun je 1 keer per week recreatief gebruik maken van ons zwembad. Koffie en thee zijn inbegrepen.

Is je interesse in Aqua Fun gewekt of heb je vragen?

Geef je interesse/vragen door via info@more2bfit.nlof bel met 0478-503411 om bij de eerste lichting deelnemers te horen. Houd rekening met een beperkt aantal plekken.