2021: HAPPY NEW YEAR!

Posted by Nieuws Reacties uitgeschakeld voor 2021: HAPPY NEW YEAR!

De allerbeste wensen voor het nieuwe jaar! 

Het afgelopen jaar was wederom een bewogen jaar waarin we, ondanks alle maatregelen, maar liefst meer dan 10000 bezoekers in onze sportschool hebben mogen verwelkomen. We hebben de huiskamer in een sportruimte veranderd, zijn gaan wandelen, fietsen en zijn samen gaan sporten via online groepslessen. 

Wij zijn er als sportschool ontzettend trots op onderdeel te zijn van zo’n hechte community waarin iedereen op zijn of haar manier kan sporten en er voor elkaar is. Namens ons hele team willen we je daarom bedanken voor jouw steun dit afgelopen jaar!

Loop je Fit Challenge
Om iedereen zoveel mogelijk in beweging te houden, hebben we de afgelopen 2 weken de ‘Loop je Fit Challenge’ in het leven geroepen, waar meer dan 40 deelnemers aan mee hebben gedaan. De top 10 is goed voor het duizelingwekkende aantal van maar liefst 1.766.698 miljoen stappen! Iedereen uit de top 10 krijgt binnenkort bericht van ons zodat we een leuk presentje kunnen komen brengen. 

Online groepslessen volgen
De komende 2 weken geven we iedereen gratis toegang om online groepslessen/trainingen te volgen. Super handig via je laptop, computer of tablet. Mocht je nog geen toegangscode hebben, neem dan contact met ons op via info@more2bfit.nl.

Wanneer je wel al een bestaand account hebt, dan hoef je alleen de toegangscode opnieuw in te voeren. 

Kom je er niet helemaal uit? Laat het dan even weten via info@more2bfit.nl, dan heb gelijk een reactie! 

We kijken ernaar uit om onze deuren vanaf 19 januari weer te mogen openen. 

Neem even contact met ons op wanneer je ergens hulp bij nodig hebt en tot snel! 

Team Healthclub More2bfit